PDF Viewer

PDF bekijk en wijzig software

Met een zogeheten PDF Reader kunt u PDF bestanden bekijken en aanpassen. Er zijn diverse PDF readers beschikbaar, de meest bekende en voorkomende is de reader van Adobe; Adobe Reader. Hier kunt u diverse plugins voor downloaden, waaronder voor de webbrowser Firefox. Ook voor de Foxit Reader software is een Firefox plugin beschikbaar.

Adobe Reader

Adobe Reader is software ontwikkeld door een van de grootste software ontwikkelaars wereldwijd; Adobe. Deze software is sinds 1993 verkrijgbaar en inmiddels is deze software al meer dan 600 miljoen keer gedownload.

De Adobe Reader software is ontwikkeld om PDF bestanden te kunnen bekijken. Adobe Reader is de enige PDF lees software die ook daadwerkelijk alle PDF bestanden kan openen en bekijken. Naast het bekijken van PDF bestanden kunt u ook deze bestanden doorzoeken en bijvoorbeeld een ondertekening plaatsen.

De Adobe Reader software is geheel gratis te downloaden. Er is een Nederlandse versie beschikbaar welke u via de onderstaande button kunt downloaden. Ook zijn er diverse plugins beschikbaar voor deze software om de software geheel naar uw wensen aan te passen. Er is ook een plugin aanwezig voor Firefox voor online PDF bestanden te bekijken.Foxit Reader

Met de Foxit Reader software kunt u PDF bestanden openen en bekijken. U kunt tevens aantekeningen maken in een PDF bestand en deze ook opslaan. De Foxit Reader software is een erg geschikte vervanger voor de Adobe Reader software. Deze software gebruikt minder ruimte dan Adobe Reader en kan uw PDF bestanden nog sneller laden.

U kunt tevens PDF bestanden converteren naar tekstbestanden om deze via een tekstverwerker aan te passen. Ook voor Foxit Reader zijn browser plugins aanwezig voor Firefox en Internet Explorer.PDF Lees software | PDF Print software